Promomateriaal

Download hier je gratis promomateriaal voor de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk. Deel op je website, social media, nieuwsbrief, … Delen op sociale media? Vermeld de hashtag #IVD2017 #doetgoed in je posts, zodat we je berichten ook vinden en kunnen delen!

Filmpje

Maak met dit filmpje duidelijk dat je ook weet dat vrijwilligerswerk goed doet. Delen maar! Gebruik deze link: https://vimeo.com/vsvw/vrijwilligerswerk-doet-goed

Selfie posters

Bedank je vrijwilligers op een originele manier door een selfie te maken met de boodschap voor IVD2017. Je kan kiezen voor 1 van de 8 voordelen van vrijwilligerswerk, of voor alle 8 gaan. Vrijwilliger? Laat zien waarom jij vrijwilligt door te kiezen uit de 8 voordelen,de prent af te drukken en er een selfie mee te nemen.  Download en print deze poster, neem een selfie en post deze vanaf 1 december op onze selfiepagina. Download en print de selfie template (PDF)

Digitale kaart om te delen op je website, facebook, …

Gebruik deze digitale kaart om je vrijwilligers te bedanken op 5 december. En vergeet het ons niet te vertellen! Klik op de afbeelding, en in het nieuwe venster klik je dan rechts op de afbeelding en kies ‘bestand opslaan’. Delen maar! Stuur je liever een e-card via het systeem? Dat kan hier.

Facebook profiel-en tijdslijnfoto

Gebruik deze profielfoto en tijdslijnfoto om te tonen dat je meedoet met IVD2015! Klik op de afbeelding, en in het nieuwe venster klik je dan rechts op de afbeelding en kies ‘bestand opslaan’. Schrijf bij je berichtjes de hashtag #IVD2016 om vindbaar te zijn met je acties!

Dankwoord voor vrijwilligers (PDF)

Elk jaar schrijft Eva Hambach een dankwoord voor de vrijwilligers op 5 december. Deze tekst kan je vrij delen, mits bronvermelding, om je vrijwilligers te bedanken tijdens de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk. Lees het dankwoord.

 

Vrijwilligerswerk doet goed!

 

Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw

Amerikalei 164 bus 1 || 2000 Antwerpen
+32 (0)3 218 59 01 || info@vsvw.be || www.vlaanderenvrijwilligt.be