Promomateriaal

Download hier je gratis promomateriaal voor de Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk. Deel op je website, social media, nieuwsbrief, … Delen op sociale media? Vermeld de hashtags #IDV2020 #vrijwilligerskracht in je posts, zodat we je berichten ook vinden en kunnen delen! Je kan ons ook op de hoogte brengen via een berichtje aan info@vsvw.be

Digitale kaart om te delen op je website, facebook, …

Gebruik deze digitale kaart om je vrijwilligers te bedanken op 5 december. En vergeet het ons niet te vertellen! Klik op de afbeelding, en in het nieuwe venster klik je dan rechts op de afbeelding en kies ‘bestand opslaan’. Delen maar! Stuur je liever een e-card via ons systeem? Dat kan binnenkort hier.

Facebook profiel-en tijdslijnfoto

Gebruik deze profielfoto’s en tijdlijnfoto om te tonen dat je meedoet met IVD! Klik op de afbeelding, en in het nieuwe venster klik je dan rechts op de afbeelding en kies ‘bestand opslaan’. Schrijf bij je berichtjes de hashtags #IDV2020 #vrijwilligerskracht om vindbaar te zijn met je acties!

 

Dankwoord voor vrijwilligers (PDF)

Elk jaar schrijft Eva Hambach een dankwoord voor de vrijwilligers, met een link naar het thema. Download en deel het gerust, mits bronvermelding. (beschikbaar eind september 2020)

 
 

Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw
De Peperfabriek
Breughelstraat 31 - 33
2018 Antwerpen