Bedankt Verkeersouders!

Onder het motto dat je een vrijwilliger niet genoeg kan bedanken, zeggen we graag een laatste keer “Dankuwel” aan al onze Verkeersouders. Voor de VSV (Vlaams stichting verkeerskunde) zijn ze een onmisbare schakel bij de vele verkeers- en mobiliteitsactiviteiten in de basisscholen. Hun inzet is nodig om de kinderen hun eerste, veilige stappen en trappen te laten zetten in het verkeer. Bovendien zijn verkeersouders een grote hulp voor de leerkrachten en het oudercomité. Redenen te over voor een welgemeende dankjewel! Wat zeg ik, 1.609 keer dankjewel!

Trouwens, wie onderstaand filmpje deelt via onze Facebookpagina maakt kans op een Good Dinosaur knuffel. 😉

Registreren als verkeersouder heeft zo zijn voordelen.

Vrijwilligers die zich op www.verkeersouders.be registreren krijgen van de VSV een gratis startpakket met daarin onder meer een mooi verkeersouder-fluohesje om tijdens verkeersactiviteiten te dragen, en een kortingvoucher van 10 euro voor Bobbejaanland. Geregistreerde verkeersouders krijgen ook 10% korting op alle verkeerseducatief materiaal van de VSV, kunnen gratis deelnemen aan nascholingen Verkeer op School en kunnen ook rekenen op een korting bij DATS 24. Verder krijgen ze vijf keer per jaar de digitale nieuwsbrief Verkeer op School toegestuurd.

Sinds dit schooljaar kunnen verkeersouders ook een gratis actiepakket Fietscontrole aanvragen voor hun school. Dit pakket bevat al het nodige materiaal voor een les rond ‘verplichte fietsuitrusting’ en een fietscontrole op de school, inclusief klasposters en fietscontrolekaarten.

Alle info: www.verkeersouders.be en www.verkeeropschool.be of onze Facebookpagina 

Tot binnenkort!

Reacties zijn gesloten.

 
 

Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw

Amerikalei 164 bus 1 || 2000 Antwerpen
+32 (0)3 218 59 01 || info@vsvw.be || www.vlaanderenvrijwilligt.be